За мен

Cooks and Bakes e блог за неустоими десерти с богато съдържание от класически десерти в такива без глутен, без млечни и без яйца. Ще откриете някой здравословни версии на вашите любими десерти, рецепти за закуски, снаксове и други любими неща :)

Реших да увелича любовта си към печенето и да я споделя с повече хора преди повече от 10 години. Блогът се превърна в нещо, което много харесвам и обичам повече от хоби. Започнах да реализирам проекти за различни клиенти в социалните мрежи, включих се в няколко предизвикателства като лектор в кулинарно училище, създавам видеа в своя Instagram профил.

Желанието ми непрекъснато да подобрявам и развивам себе си ме накара да премина през няколко онлайн класа за кулинарна фотография.

Когато не готвя, отделям много внимание на децата си – обичаме да играем на различни игри в къщата ни извън града и да се грижим за градината, в която отглеждаме натурални зеленчуци. Така връзката ни с природата ни е силна, а децата попиват от нашата култура, която последните години ни завладя – бавното живеене и да изпитваме наслада от всеки момент тук и сега.

 

Каква камера използваш и софтуеър за обработка?

В началото снимах с Nikon D5000 и 50 мм – 1.4 обектив. Последните няколко години смених техниката към безогледална с Olympus Pen-F. Притежавам два твърди обектива 17 мм и 45 мм. Обработвам изображенията с Adobe Photoshop или Lightroom.

 

Какви услуги предлагаш?

На разположение съм за следните услуги: спонсорирано блог съдържание, спонсорирано съдържание в Instagram и Facebook, разработка на рецепти, посланик на бранд, спонсорирани giveaways, кулинарна фотография и създаване на съдържание.

Имате нещо наум? С радост ще го обсъдим! Можете да ми пишете на dani.dineva@gmail.com за повече информация и изпращане на оферта.

В медиите